8 vindmøller, som blev til 13

Specialopgave

Onsdag d. 16/10-18 blev vi sat på en meget speciel opgave, hvor kvalitet, sikkerhed og ikke mindst deadlinen var utrolig vigtig!

Denne gang drejede det sig dog kun om 8 vindmøller, som skulle renses indvendigt. Dette blev dog senere lavet om til 13 vindmøller, som skulle have suget vand ud og derefter desinficeres med godkendte rengøringsprodukter.

Opgaven faldt automatisk til os, fordi Blue Water Shipping(BWS) vidste, at vi vil kunne løse opgaven til tiden uden problemer.

Ole Møller(Direktøren) stod for den overordnede korrespondance med BWS, og Mads Møller(Partner) stod for at styre opgaven. Mads Møller og en medarbejder gik i gang onsdag morgen i den tro, at der kun var 8 vindmøller som skulle rengøres, men da han kom ud til møllerne lå der 13 vindmølletårne, og BWS manden fortalte, at der skulle være kvalitetstjek dagen efter, så han vil rigtig gerne hvis vi kunne nå dem alle. De blev dog enige om, at hvis de kunne nå 8 vindmølletårne onsdag og så tage resten torsdag, så var det fint.

Efter 5 timer, manglede der kun 3 af de 8 vindmølletårne, som skulle renses onsdag, men så opstod der problemer et andet sted, som gjorde, at Mads Møller blev nødt til at sende hans makker væk og ringe efter en ny. Den eneste, som havde mulighed for at hjælpe, var Villy Møller, som går på pension den 01/11-18. På trods af dette kan han stadig knokle igennem, og da der var gået 4 timer yderligere, var alle 13 vindmølletårne færdige.

Det informerede Ole Møller til BWS, og der lød stor ros retur. Ikke mindst for kvaliteten og sikkerheden, da der nemlig havde været en kvalitets/sikkerhedskontrollør forbi fra virksomheden Welcon, for at se om alting gik ordentligt til. Manden fra Welcon var meget imponeret over vores arbejde, og derfor kunne vi gå til fyraften med en rigtig god følelse i maven.

 

Læs også om

Generationsskifte i EVR

Intet slår handling!

Vinduespoleringens evolution

Vindmoller
Vindmølletårnene set udvendigt
file1 5
Vindmølletårnene indvendigt
Vindmoller 1
Rengøring af vindmølletårn indvendigt

Vi tilbyder

EVR 45 Vinduespolering

Vi er eksperter i vinduespolering og vore medarbejdere har stor erfaring på området. Vi dækker hele Jylland og Fyn.

IMG 0545 Facaderens

Vi tilbyder flere forskellige former for facaderens - herunder også afrensning af graffiti samt imprægnering af facader og bygninger.

IMG 0115 Specialopgaver

Skal dine tagrender, ovenlysvinduer eller skakte renses? Så kan vi hjælpe med dine specialopgaver. Hurtigt og effektivt.