Vinduespoleringens evolution

Vinduespolering Vinduespudseren har ændret sig meget igennem årene. Da EVR i 1976 blev etableret, startede stifteren Ole G. Møller med at gå rundt med en stige, en squeez og en spand sæbevand.

EVR forsøger hele tiden at følge med i den udvikling, som sker på vinduespudsermarkedet. Vi vil lige som i andre brancher gerne være mere effektive, samtidig med, at vi også gerne vil levere en bedre service/kvalitet og skåne vores medarbejdere mest muligt.

Derfor benytter vi i dag en ny teknik, som er med vaskeanlæg og teleskopstang.

At bruge vaskeanlæg er en rigtig god løsning hos de fleste kunder.

Hvad er teknikken bag det?

Teknikken består i en mekanisk rensning med børste, hvor der kommer renset, demineraliseret vand ud af kosten. Derefter skyller man vinduet så skidt og snavs løber af. Det gør det muligt at rammerne altid står rene, og at vi kan pudse i højden uden brug af lift eller stige.

Vandet gennemgår en grundig mekanisk rensning bestående af tre former for filtre:

I første rensningsproces løber vandet igennem et papir og et sedimentfilter, som sorterer store urenheder og bakterier mv fra.

Derefter render vandet igennem en omvendt osmose membran, som sorterer størstedelen af mineralerne og kalken i vandet fra.

Til sidst i processen renses vandet igennem et granulatfilter, som opfanger alle de resterende små urenheder der kan være i vandet.

Dermed sikrer man at vandet ikke indeholder nogen former for mineraler og urenheder, og det gør at vandet tørrer op på ruder og rammer helt uden pletter og striber efter skylningen.

PPM graden (graden af urenhed) i vandet tjekkes dagligt for at sikre, at vi altid kan levere et perfekt resultat hos kunderne.

Læs også om

Generationsskifte i EVR

Rensning og algebehandling af De fire hvide mænd

Afrensning af 35 skakter