Rensning og algebehandling af De Fire Hvide Mænd

Facaderens

I foråret 2018 blev vi ringet op af kommunen, om vi kunne gøre De Fire "Grønne" Mænd hvide igen.

De Fire Hvide Mænd havde ikke fået deres årlige bad i nogle år, så derfor var det på høje tid. For selvom Esbjerg er en gammel fiskerby, så vil vi stadig gerne bevare vores hygiejne. Især nu hvor HKH Kronprins Frederik ville komme på besøg i anledningen Royal Run og hans 50 års fødselsdag. Dette vil komme på direkte TV, så derfor var det i alles interesse, at Esbjerg skulle vises fra dens flotteste side.

 

Det blev da også bemærket af en hel del af byens borgere, hvor vi bl.a. på Facebook gruppen "barndommens by (Esbjerg)" kunne se, at der var blevet taget billeder af vores mand, imens han var i gang med et nakkeskud på en af de Fire Hvide Mænd.

Det er ikke første gang vi får til opgave at rense De Fire Hvide Mænd for alger og skidt, så derfor kendte vi også i forvejen vores fremgangsmåde. Hvilken lift vi skulle bruge, hvor mange bar der skulle køres med og så videre.

Læs også om

Generationsskifte i EVR

 Vinduespoleringens evolution

8 vindmøller, som blev til 13

30420746 10156266596628788 3001689549106619183 o
Her ses vores mand, som er midt i et nakkeskud, hovedrengøring eller hvad man nu ellers vil kalde det. Billedet er taget af en af de mange borgere, som interesserede sig for vores opgave.
IMG 1171
Her ses et billede under arbejdet.

Vi tilbyder

EVR 45 Vinduespolering

Vi er eksperter i vinduespolering og vore medarbejdere har stor erfaring på området. Vi dækker hele Jylland og Fyn.

IMG 0545 Facaderens

Vi tilbyder flere forskellige former for facaderens - herunder også afrensning af graffiti samt imprægnering af facader og bygninger.

IMG 0115 Specialopgaver

Skal dine tagrender, ovenlysvinduer eller skakte renses? Så kan vi hjælpe med dine specialopgaver. Hurtigt og effektivt.