Specialopgaver

EVR udfører en række specialopgaver som blandt andet afstripning af bygninger for maling, afrensning af vindmøller, skaktrensning, rensning af tagrender samt rengøring og rensning af ovenlysvinduer.

Vi tilbyder en række specialopgaver indenfor rengøring og rensning. Herunder skaktrensning, rensning af tagrender samt rengøring og rensning af ovenlysvinduer.

Skaktrensning - herunder rensning af affaldsskakter udføres med specialværktøj, der iblødsætter og afsæber skakten på opturen – og renser og skyller på nedturen. Skakterne fremstår efterfølgende både rene og lugtfrit. Tagrender tilbyder vi at rense, både udenpå og i selve tagrenden. 

Udover skaktrens og rensning af tagrender påtager vi os desuden en række specialopgaver inden for afrensning. 

Vi har bl.a. en del erfaring med afrensning af vindmøller, som du kan se billeder af nederst på siden. Derudover har vi også en speciel metode, som gør os i stand til at strippe en bygning fuldstændigt for maling. Dette gør vi uden brug af sandblæsning eller isblæsning. Vi benytter nemlig et miljø neutralt produkt, som påføres overfladen og derefter renses af med ren vand. Dette gør også afrensning meget mere skånsom for din facade fremfor hvis man benyttede sandblæsning eller isblæsning.

Skal dine tagrender, ovenlysvinduer eller skakte renses? Så kan vi hjælpe med dine specialopgaver. Hurtigt og effektivt.


Kontakt os for mere information

Billede af Ole G. Møller
Vil du vide mere?

Ring til Ole på 7023 2728 hvis du vil høre mere om Specialopgaver