Vinduespolering

EVR vinduespolering er specialiseret i vinduespudsning og facaderens for både virksomheder, institutioner og private.
Både i Jylland og på Fyn.

Mangler du en vinduespudser? EVR tilbyder professionel og pålidelig vinduespolering til både privat og erhverv.

Hos EVR er vi eksperter i vinduespolering og vore medarbejdere har stor erfaring på området. Vores kunder er primært virksomheder og private kunder. I dag dækker vi hele Jylland og Fyn.

Vi har over 45 års erfaring med vinduespolering, hvilket betyder, at vi i dag er en af de førende virksomheder i branchen. Vi har både erfaring og “know how”, som sikrer dig det bedste resultat hver gang.

Vores vinduespudsere dækker hele Jylland og Fyn 

EVR udfører alle former for vinduespolering i hele Jylland og på Fyn. Vi tilbyder vinduespolering inde og ude.

Midtjylland Århus | Esbjerg | Kolding | Odense | Haderslev | Skærbæk & Rømø

Derfor er EVR er godt valg

Hos EVR finder du dygtige vinduespudsere med et fokus på at levere et godt og veludført resultat hver eneste gang - netop dette fokus er kernen i vores forretning. Det betyder, at vi i dag har ca. 30.000 tilfredse og glade kunder fordelt i hele Jylland og på Fyn. 

Glade og tilfredse kunder er vores højeste prioritet. Hos EVR får du en stabil og pålidelig vinduespudser, hvor aftaler overholdes hver gang.

Har du brug for en vinduespudser? Lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Vinduespudser til etagebyggeri 

Hos EVR er alle vores vinduespudsere udstyret med teleskopstang til blandt andet etagebyggerier eller andre byggerier, hvor vinduerne sidder højt. 

Teknikken med at bruge en teleskopstang til vinduespolering består i mekanisk rensning med børste, hvor der bruges demineraliseret vand, som efterlader dine vinduer nypoleret og helt rene uden streger. 

Vores erfarne vinduespudsere har ekspertise og “know how” til at klare de mest udfordrende vinduer herunder etagebyggerier i større byer.  

Hvad er prisen på en vinduespudser?

Prisen for en vinduespolering afhænger af en række forskellige faktorer. Der findes derfor ikke en “one size fits all”. Hos EVR er vi konkurrencedygtige på prisen, og vi garanterer en professionel vinduespolering. 

Ønsker du at få en pris på vinduespolering, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på vinduespolering.