Vinduespudser i Kolding

Din lokale vinduespudser i Kolding

Mangler du en vinduespudser i Kolding, så tilbyder EVR professionel vinduespolering til både privat og erhverv.

EVR har mange års erfaring i branchen. I dag er vi en af landets største virksomheder indenfor vinduespolering. Vi har både erfaring og ekspertise til at løse alle typer opgaver - både store og små.

Når du vælger EVR som din vinduespudser kan du forvente:

  • at aftaler overholdes
  • at møde fleksible medarbejdere
  • at serviceniveauet er højt

Kolding er en hyggelig fjordby og Danmarks 7. største by. Vi har i dag en lang række kunder i Kolding, hvilket betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen fordi vi allerede har vinduespudsere bosiddende i Kolding og omegn. 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder - Kontakt os i dag.

Derfor er EVR vinduespolering er godt valg

EVR består af en række dygtige og pålidelige vinduespudsere, som alle har stort fokus på at levere det bedste resultat hver eneste gang - dette er hele kernen i vores forretning. Som kunde hos EVR er du i trygge hænder, hvor aftaler altid bliver overholdt, så dine vinduer pudses til tiden. 

I dag har EVR over 30.000 tilfredse kunder i Jylland og på Fyn. 

Glade og tilfredse kunder er vigtigt for os - det er vores højeste prioritet. Du får derfor en stabil og pålidelig vinduespudser, og hvis du skulle have en utilfredsstillende oplevelse, så er du altid velkommen til, at kontakte os. Så finder vi en løsning, som gør alle glade.

Har du brug for en vinduespudser? Lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Vinduespolering for private i Kolding

Vi pudser hver uge vinduer for mange private kunder i Kolding og omegn. Vores dygtige vinduespudsere klarer opgaven uanset om du bor i lejlighed, etageejendom eller i et parcelhus.

Hos EVR er prisen for en vinduespudser meget forskelligt - mange faktorer er afgørende for prisen på en vinduespudser. Som udgangspunkt ligger mange af vores private kunder i et prisleje fra 150 kr. til 300 kr. inklusiv moms for en udvendig vinduespolering - afhængigt af om der er sprosser, om det er etageejendom eller om der er udestue inkluderet. 

Vi tager hensyn til dig, hvilket betyder, at vi forsøger at skræddersy vores arbejde præcist efter dine behov og ønsker. 

Hos EVR er vi professionelle vinduespudsere, og vi benytter altid lokal arbejdskraft. Du får et perfekt resultat hver gang - og derfor tør vi godt love dig 100% tilfredshedsgaranti. 

Ønsker du at få en mere nøjagtig pris på en vinduespudser i Kolding. Få et uforpligtende tilbud - Kontakt os i dag

fradrag for vinduespolering

Husk at du kan få fradrag for udgifterne for din vinduespudser via håndværkerfradraget. Det betyder, at dine udgifter til vinduespolering bliver væsentlig mindre netto, hvis du vælger at få fradrag for din vinduespudser på din skattebillet. 


Selvom EVR i forvejen er konkurrencedygtig på prisen, så vil du få en meget billig vinduespudser. Du kan benytte håndværkerfradrag på din vinduespolering uanset om du ejer eller bor til leje.

Vinduespolering for virksomheder i Kolding

I de fleste erhvervsbygninger og butikker er vinduespartier en vigtig del af både facade og indgangsparti. Det er med andre ord vinduerne dine kunder ser - og det er derfor vigtigt at holde vinduerne rene og indbydende.

Hos EVR har vi over 45 års erfaring indenfor vinduespolering for små og store virksomheder. Vi har et stærkt team af dygtige og dedikerede vinduespudsere, som løser opgaven til perfektion hver gang. 

Vi pudser i forvejen vinduer for en lang række små og store virksomheder i Kolding og omegn. I dag danner Kolding rammen om cirka 54.000 arbejdspladser, og er en by i rivende udvikling på mange områder. Kolding er en attraktiv by for langt de fleste virksomheder med den gode placering i trekantsområdet. 

Hos EVR tilbyder vi professionel og stabil vinduespolering for virksomheder i alle størrelser af en af vores lokale vinduespudsere. 

Vi prioriterer at have et godt og nært forhold til alle vores erhvervskunder. Det betyder, at vi forsøger at sende samme vinduespudser til din virksomhed - ligesom du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.