FAQ - Erhverv

Udvendig vinduespolering

Ønsker du et tilbud på udvendigt vinduespolering af erhverv/virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil tage stilling til den videre proces ud fra opgavens omfang.

 

Mindre erhverv

På en mindre erhvervsbygning såsom butik med almindelige store butiksvinduer, vil prisen som oftest blive sat af vinduespudseren, når han pudser vinduerne første gang.

Vi beregner prisen ud fra tidsforbruget på opgaven, og sikrer på den måde at du ikke betaler for meget for din vinduespolering.

 

Større erhverv

Drejer det sig om tilbud på en større erhvervsbygning med mange vinduer og flere etager, som kan kræve lift, vil opgaven blive vurderet af en serviceleder, og der vil blive udarbejdet et tilbud ud fra opgavens omfang.

 

Kontakt gerne kontoret for tilbud:

Telefon: 7023 2728

Mail: virksomhed@evr.dk

Prisen beregnes på forskellig vis ud fra opgavens omfang.

Prisen kan enten fastsættes på timebasis, når opgaven udføres første gang, eller der kan laves tilbud forud for opgavens udførelse. Dette afhænger af opgavens omfang.

 

Større erhverv

Er der tale om en større erhvervsbygning, som f.eks. kræver lift, vil der blive udregnet et tilbud af en serviceleder på kontoret.

Alt efter placering i landet og størrelsen på bygningen kan det være nødvendigt, at servicelederen mødes med en ansvarlig på stedet, hvor opgaven gennemgås.

I andre tilfælde vil det være tilstrækkeligt med billedmateriale, som visuelt beskriver opgavens omfang. Herudfra kan servicelederen udarbejde et tilbud, som skal godkendes før opstart.

 

Mindre erhverv

Drejer det sig om en mindre erhvervsopgave, altså bygninger med færre vinduer i "almindelig" højde, der kan nås fra jorden med teleskopstænger, vil prisen ofte blive sat ud fra tidsforbruget.

Vinduespudseren vil således beregne prisen, når vinduerne pudses første gang. På denne måde sættes en meget nøjagtig og fair pris.

 

Ønsker du et tilbud på udvendig vinduespolering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Telefon: 7023 2728

Mail: virksomhed@evr.dk

Hos EVR tilbyder vi vinduespolering udvendigt og indvendigt til både større og mindre erhverv.

Vi har samarbejde med mange større virksomheder i Jylland og på Fyn, hvor vi udfører både vinduespolering, højtryksrens/facaderens, algebehandling og imprægnering.

 

En erfaren udbyder

EVR har eksisteret siden 1976, og er i dag et af Danmarks største udbydere af vinduespolering til såvel det private segment som til erhverv.

Vi tilbyder vinduespolering i alle højder, når det kommer til erhvervsaftaler. Flere af vores medarbejdere har mange års erfaring med brug af lift, som vi hyrer ind til hver enkelt opgave, alt efter opgavens omfang.

 

Sikkerheden i top

Hos EVR tager vi vores medarbejderes sikkerhed yderst alvorlig, og vi følger altid arbejdstilsynets regler på området.

Vi har samarbejde med flere større virksomheder i landet, hvor sikkerheden står øverst på listen.

Derfor kan du trygt overlade vinduespoleringen til os.

 

Vask med vandanlæg, teleskopstænger og demineraliseret vand

Alle vores medarbejdere har indbyggede vandtanke i deres firmabiler og det nyeste udstyr indenfor moderne vinduespolering til rådighed.

Vi pudser altid med demineraliseret/destilleret vand af hensyn til kvaliteten af vinduespoleringen og ikke mindst miljøet.

Når vi vasker med vandanlæg og teleskopstænger, tager vi altid rammerne med. Sådan sikrer vi, at vinduer og rammer på din erhvervsbygning fremstår blanke og rene.

 

Vil du gerne vide mere, så kontakt os gerne!

Telefon: 7023 2728

Mail: virksomhed@evr.dk

Tilbage til toppen