Køb af virksomheder

EVR vil gerne vækste i Jylland og på Fyn og er derfor interesseret i køb af virksomheder der beskæftiger sig med vinduespolering i dette område.

Det betyder dog ikke, at vi ikke er interesserede i virksomheder på Sjælland, vi har bare ikke fundet det rette ”match” endnu.

Vi er både interesserede i opkøb hvor den sælgende part ønsker at fortsætte som vinduespudser hos os, og også i situationer hvor den sælgende part ønsker at stoppe eller flytte.

Generelt kan det siges at vi oftest tilbyder en højere pris end de af vores konkurrenter der også beskæftiger sig med opkøb, men at prisen er dynamisk og udregnes i forhold til hvordan kundegruppen passer i vores måde at drive virksomhed på.

Vi vil gerne mødes med dig til et uforpligtende møde enten hos dig eller os, hvis du skulle gå med tanker om at sælge din virksomhed.

Så tøv ikke med at kontakte os! 

Ring til direktør, Ole Møller på tlf.: 20 77 92 00 eller Mads Møller på tlf. 27 57 67 43 eller på vores hovednummer 70 23 27 28, hvis du vil høre mere.

Billede af Mads S. Møller
Vil du vide mere?

Ring til Mads på 7023 2728 hvis du vil høre mere om Køb af virksomheder

Tidligere sælgere siger

tom
Tom Hanssen
Toms Rengøring

"Jeg valgte i sin tid at sælge min vinduespudserafdeling til EVR A/S. De tilbød mig den bedste pris på markedet, og overgangen var smertefri og professionel. Det kan klart anbefales!"

bo
Bo Jensen
Quickshine polering

"Det var svært for mig at finde nok arbejde til at kunne køre på fuld tid, da jeg var selvstændig. Da jeg solgte til EVR fik jeg hurtigt fuldtidsansættelse, og tjener nu rigtig godt som ansat!"

profilbillede2
Jan Dalgaard
Byens vinduespolering

"Det har været en stor lettelse for mig at afhænde mit firma til EVR og blive ansat. Jeg er nu fri for at bekymre mig om regnskab, planlægning osv. Jeg har fri, når jeg har fri!"

kent
Kent Jørgensen
Jysk Vinduespolering

"At sælge mit firma til EVR og overgå til at være ansat har givet mig overskud og mange lettelser i min hverdag!"

tue lundberg
Tue Lundberg
Rene Ruder & Rammer

"Da jeg valgte at sælge min vinduespudserforretning på Fyn, faldt valget hurtigt på EVR A/S som dem jeg ønskede at handle med. De tilbød mig den bedste pris på markedet, og selve handlen og overgangen foregik nemt og bekvemt, og i en professionel og behagelig dialog. Tak til EVR A/S for en på alle måder tilfredsstillende handel."