Handelsbetingelser

Oplysninger om virksomheden

EVR A/S
Havdigevej 29
6700 Esbjerg
CVR: 15241209

Beskrivelse af vare og pris

Vores serviceydelse er vinduespolering til private og erhverv.

Vi leverer kun vores udvendige serviceydelse i et fast interval:

Ved private kunder er dette hver 4. eller 8. uge, men kan også være hver uge eller hver 2. uge.

Ved erhvervskunder er intervallet aftalt på forhånd mellem virksomheden og kunden. Dette kan i nogle tilfælde være sjældnere end hver 8. uge afhængigt af opgaven.

Indvendig vinduespolering kan også sættes i fast interval, men dette er ikke et krav, da vi kan passe det ind med, når vi kommer forbi dig næste gang.

Binding:

Du er aldrig bundet af aftalen – forstået på den måde, at du altid kan ringe og sige, at vi ikke skal komme mere.
Ved erhvervskunder, hvor der ligger en særskilt kontrakt eller samhandelsaftale, kan bindingen variere efter aftalen.

Serviceydelsen kan leveres med to metoder:

1. Manuel polering:

Manuel polering med vand og sæbe, indsæber og skviz. Vinduet sæbes ind og skvizzes af. Rammer er ikke inkluderet som standard. Ved vinduer der ikke er placeret i nåhøjde anvendes stiger.

2. Vandanlæg/vaskeanlæg:

Vandanlæg benyttes kun til udvendigt brug. Vandet er demineraliseret med en PPM værdi på 0, hvor vinduet vaskes med teleskopstang og børste. Vinduet skvizzes eller skrabes ikke af efterfølgende, da vandet tørrer uden spor. Rammer er som udgangspunkt inkluderet, hvor vi skyller dem, medmindre andet er aftalt. Der kan laves aftale om grundigere vask af rammerne, eller ingen vask af rammer, f.eks. grundet rammernes sårbarhed overfor for meget vand – dette ses især ved ældre trærammer, forsatsvinduer o. lign.

Priser:

Alle vores priser er i danske kroner, og oplyses inkl. moms samt hvad momsen udgør.

Priserne varierer fra hus til hus alt efter tidsforbrug samt hvilken metode der benyttes til dine vinduer. Metoden afgøres først og fremmest efter dit ønske, men udgør det en risiko for medarbejderen eller dine vinduer, så vil vinduespudseren vurdere, hvad der vil være bedst i dit tilfælde.
Ved private koster det typisk mellem 150-300 kr. inkl. moms, at få pudset vinduer udvendigt, afhængigt af metode, om der er 1.sal, udestue eller sprosser mm.

Alle vores priser ved erhverv og privat medmindre en samhandelsaftale siger andet, pålægges et brændstofgebyr af kr. 6.- inkl. moms.
Priserne justeres op 1 gang årligt med minimum 2%. I tilfælde af at inflationen er større iflg. indeks fra Danmarks Statistik vil det kunne være højere. Dette adviseres på din faktura i god tid inden det træder i kraft.

https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/oekonomi/prisindeks/nettoprisindeks

Når vi pudser første gang hos dig, tager vi tid på opgaven, og sørger for du får den billigst mulige pris på pudsningen.

Tilbud:

Har du fået et tilbud fra os, er der prisgaranti på den første pudsning, men vi forbeholder os retten til at justere den fremadrettet i tilfælde af, at opgaven er mere omfattende end først antaget. Dette vil du blive adviseret omkring på din faktura i god tid, inden vi kommer igen.
Betaling:

  1. Fakturaen kan du betale på følgende måder:
  2. FI-kode via. Banken
  3. Scanne QR-kode via Mobilepay (I din mail kan du klikke på et link, der fører dig over i app’en)

Automatisk betaling via betalingsservice (Dette koster et gebyr på kr. 10.-)

Faktura på mail: Du modtager som oftest en faktura på mail indenfor en uge efter serviceydelsen er blevet leveret.
Faktura i din postkasse: Du kan også modtage den fysisk i din postkasse, men af miljømæssige årsager opfordrer vi til, at man får faktura på mail. Ved første gang du får poleret af os, vil du enten få tilsendt faktura med post eller få den næste gang vi kommer forbi og pudser hos dig.

Levering

Vores serviceydelse leveres efter aftale med kunden. Leveringstiden afhænger af hvornår vi er i dit område. Vi kører som udgangspunkt i alle områder hver 4. uge.

Da vi ønsker at skåne miljøet så meget som muligt, kører vi sjældent uden for ruterne, der er planlagt.

Ønsker du at få vores serviceydelse uden for planlagt interval vil dette kunne koste et ekstra beløb, svarende til den tid vi bruger i ekstra transport hen til det sted serviceydelsen skal leveres.

Dette kan som oftest kun leveres i tilfælde af specielle mærkedage; såsom bryllup, runde fødselsdage og jubilæer m.v.

Vi tilbyder ikke éngangspoleringer idet regningens størrelse sammenlignet med tiden der er brugt på udførslen af opgaven samt opretningen af fakturaen, oftest ikke stemmer overens.

Fortrydelsesret

Din fortrydelsesret gælder indtil serviceydelsen er ydet. Efter dette er der ingen fortrydelsesret idet serviceydelsen ikke kan trækkes retur fra virksomheden.

Ansvarsfraskrivelse

Afrensning:

Vi forbeholder os retten til at fraskrive os ethvert ansvar for ridser i forbindelse med afrensningsopgaver med kniv.

I tilfælde af skader er det kundens ansvar at bevise skylden.

Vask af vinduer med solfilm:

Har du fået monteret solfilm på udvendig side af dine glas, skal du informere os om det. Vi vil som regel vælge at vaske vinduerne med vores vaskeanlæg. Vi gør opmærksom på at eventuelle skader, ridser eller lignende på solfilmen ikke er dækket af EVR A/S, og derfor er det på dit eget ansvar.

Vi har nemlig erfaring med, at der desværre ikke rigtig findes nogen typer af solfilm, der holder i længden, og det vil være vores klare anbefaling at man finder en anden løsning på solproblemerne end solfilm.

Reklamation:

Er du ikke tilfreds med den udførte ydelse, kan du skrive til os på klage@evr.dk eller ringe til vores kundeserviceafdeling på 70232728. Dette skal forekomme inden for 4 dage.

Vi vil som oftest bede dig sende et billede af det arbejde du ikke synes, er udført tilstrækkeligt efter aftalen, medmindre vi har vinduespudseren i nærheden af dig, så vil han kører forbi dig hurtigst muligt og vurdere det selv.

I tilfælde af at vi vurderer at arbejdet ikke er udført tilstrækkeligt efter aftalen, giver vi dig muligheden for, at vi sender pudseren retur for at gøre det om uden ekstra beregning, eller du kan vælge at få en kreditnota på beløbet, og så kommer vi først forbi dig igen, når vi er i dit område.

Vi tager forbehold for, hvis der i mellemtiden har været en storm der har gjort vinduerne beskidte igen.

Persondata

Kan du læse mere om på linket: https://www.evr.dk/cases/gdpr/