Vinduespolering Skærbæk / Rømø

Professionel vinduespolering i Skæbæk og på Rømø

Søger du en vinduespudser i Skærbæk og Rømø området, så er EVR et oplagt valg. Vi tilbyder professionel vinduespolering i Skærbæk og på Rømø af vores lokale vinduespudser Michael Nielsen.

EVR har mange års erfaring i branchen og er i dag en af landets største virksomheder indenfor vinduespolering. Vi har et kompetent team af dygtige vinduespudsere, som sørger for at holde dine vinduer rene og indbydende.

 

EVR – din lokale vinduespudser i Skærbæk og på Rømø

Mangler du en dygtig og pålidelig vinduespudser i området omkring Skærbæk og Rømø? 

Hos EVR har vi en lokal vinduespudser i Skærbæk og Rømø området, som glædeligt kommer og hjælper med vinduespudsningen af dine vinduer - såvel udvendigt som indvendigt.

Michael Nielsen er selv bosat på Rømø og har arbejdet som selvstændig vinduespudser i området i mange år. Han besluttede i starten af 2022 at sælge sin vinduespudserforretning til EVR, og har siden arbejdet som ansat i virksomheden.

Hos EVR har vi mange års erfaring i branchen - virksomheden har eksisteret siden 1976 og altid haft vinduespolering som sin kerneforretning. Vi er i dag en af landets største virksomheder indenfor vinduespolering.


EVR består af et kompetent team af dygtige og pålidelige vinduespudsere i det meste af Jylland og på Fyn, som alle sætter en ære i at holde dine vinduer rene og indbydende. 

Hos EVR tilbyder vi:

  • Fast udvendig vinduespolering hver 4. eller hver 8. uge
  • Indvendig vinduespolering ved behov
  • Vask af udestue/havestue, drivhus/orangeri, solceller og lignende, når du i forvejen er fast kunde på vinduespudsning.
  • Ingen binding. Du kan melde af uden varsel og betaler kun for de vinduespoleringer, du har fået.

Hvis du overvejer fast udvendig pudsning af dine vinduer, kan du kontakte os og blive oprettet som kunde. Vi lægger dig ind i det ønskede interval og sætter Michael på opgaven snarest muligt.

Når Michael kommer første gang, vil han tage tid, mens han pudser din bolig. Herudfra vil han beregne din pris, så den er korrekt og billigst mulig fra start. Du er aldrig bundet af noget og kan til enhver tid kontakte os og melde af igen.

Book Michael til at komme forbi - Kontakt os i dag.

 

Derfor er EVR er godt valg, når du skal have ny vinduespudser 

EVR er en af landets største virksomheder indenfor vinduespudsning. Vi er et team af dygtige, erfarne og pålidelige vinduespudsere, som alle har fokus på at levere et godt resultat hver gang. Den høje kvalitet og service er kernen i vores forretning. 

Som kunde hos EVR er du i trygge hænder. Vi stræber efter at overholde vore aftaler, også når vinduespudseren er syg - for det sker jo. Vi forsøger altid at få afløst ruterne, så du får pudset dine vinduer til tiden.


Når du bor i Skærbæk eller på Rømø, og du vælger EVR til at pudse dine vinduer, vil det være Michael, som kommer fast og pudser dine vinduer. Du kan således være sikker på en stabil og pålidelig vinduespudser, som møder dig med et smil hver gang. 

Vores fokus er glade og tilfredse kunder - det er vores højeste prioritet. 

 

Husk at du kan få fradrag for din vinduespudser

Som privatperson har du mulighed for at få en stor del af udgifterne til din vinduespudser dækket via håndværkerfradrag/servicefradrag. For dig betyder det, at udgifterne på din vinduespolering bliver væsentlig mindre netto, når du oplyser det til SKAT.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget, og hvordan du gør brug af det, på SKATs hjemmeside: Skat.dk: Håndværkerfradrag (servicefradrag)

Du kan få fradrag på din vinduespudser, uanset om du ejer eller bor til leje.

 

Vi er stedkendt i Skærbæk og på Rømø 

Skærbæk er en lille stationsby i Sønderjylland med 3.153 indbyggere. Skærbæk er en vigtig og traditionsrig handels- og oplandsby. Derudover er Skærbæk også et landevejs knudepunkt, som fører videre til Vadehavet og Rømø.

Med nationalpark Vadehavet og det brusende vesterhav tæt på, kan det være nødvendigt at få pudset vinduerne oftere, end man normalt ville gøre. Selvom det er dejligt at bo tæt på den flotte natur, så kan salt fra sand og havvand gøre dine vinduer ekstra beskidte.

Vi tilbyder at klare den sommetider trælse og krævende vinduespudsning, så du kan få mere tid til de ting, der betyder noget for dig. Du bestemmer selv, om vi skal komme hver 4. eller hver 8. uge, og du kan altid ændre dit interval fra det ene til det andet, hvis dine behov skulle ændre sig.

Ved at få vasket vinduerne med jævne mellemrum undgår du, at skidt og partikler får lov til at ophobe sig på glasset og sætte sig rigtigt fast.

Hvis du bor i et område med meget salt, partikler eller brænderøg fra luften, er det vigtigt at holde vinduerne kontinuerligt rene, da glasset ellers kan tage skade og blive mere eller mindre umulige at få rene igen.

Vores vinduespudser Michael, som selv bor på Rømø, kender til forholdene på og omkring øen, og han servicerer udelukkende kunder i Skærbæk og Rømø området. Han ved således, hvad der kræves for at få dine vinduer helt rene, selvom vinduerne påvirkes af vind og vejr.

Hos EVR har vi især mange kunder på Rømø. Rømø er en del af øgruppen Danske Vadehavsøer og består af et lille samfund med 559 beboere. Rømø er desuden en del af Nationalpark Vadehavet, som er optaget på UNESCOs verdens naturarvsliste. 

Rømøs historie er tæt forbundet til havet og kendt som en søfarts-ø, hvor der tidligere har været hvalfangst. I 1948 blev Rømø landfast med færdiggørelsen af Rømødæmningen, hvilket varslede nye tider for den smukke ø.
Hos EVR er vi stolte af at være repræsenteret på øen med vores lokale vinduespudser Michael, og vi ser frem til at byde endnu flere trofaste kunder velkommen i området!