Vinduespolering i Esbjerg

Professionel vinduespolering i Esbjerg

Mangler du en vinduespudser i Esbjerg? EVR tilbyder professionel vinduespolering i Esbjerg til både private og erhverv. 

Vi har års erfaring og “knowhow” i branchen. Vores medarbejdere er eksperter med stor erfaring indenfor vinduespolering, som løbende bliver forbedret til gavn for vores kunder. 

Som kunde hos EVR er du i fokus. Du kan være sikker på, at alle aftaler overholdes til punkt og prikke. Vi udfører arbejdet med stolthed, til den aftalte tid og pris, hvor vi med omhyggelig og professionel opmåling sikrer, at du ikke betaler for meget for din vinduespolering. 

Vi dækker hele Esbjerg - lige fra Østbyen til Hjerting. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder - Kontakt os i dag. 

 

EVR – din lokale vinduespudser i Esbjerg

EVR er et af landets førende virksomheder indenfor vinduespolering og service. Vi har en række værdier, som vi vægter meget højt. 

Alle vores vinduespudsere er fokuseret på at levere et veludført stykke arbejde hver eneste gang - og netop dette er kernen i vores arbejde, med at sikre tilfredse og tilbagevendende kunder. Det betyder, at vi i dag, har over 30.000 kunder i hele Danmark.

Hos EVR ønsker vi et godt samarbejde med vores kunder. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at vi dukker op på de aftalte tidspunkter. Du får en stabil og erfaren vinduespudser, uanset hvorhenne i Esbjerg, du bor. 

Har du brug for en vinduespudser i Esbjerg? Lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Ved at anvende EVR som din lokale vinduespudser, kan du forvente:

  • at aftaler overholdes
  • at møde fleksible medarbejdere
  • at serviceniveauet er højt

Vi garanterer en god service og professionel vinduespudsning i Esbjerg.

 

Vi er en virksomhed med miljøbevidste vinduespudsere

Hos EVR arbejder vi hver eneste dag på at bidrage til en mere grøn fremtid. Vi arbejder konstant på at gøre vores arbejdsgange og processer mere miljøbevidst. 

Det betyder, at vi bruger miljøbevidste rengøringsprodukter. Vi planlægger alle vores opgaver meget nøje, så vi ikke kører flere kilometer end højst nødvendigt - på den måde begrænser vi co2 udledningen fra vores biler.

Vi tror på miljøet, og vi tror på, at vi allesammen skal tage de små valg, som betyder, at vi sammen kan gøre en forskel i den store verden. 

 

Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering i Esbjerg

Hos EVR har vi et stort ønske om, at vores priser skal være gennemsigtige for vores kunder. Vi vil være konkurrencedygtige, på prisen, dog uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller troværdighed. 


Vi har pudset vinduer i Esbjerg i over 40 år. I dag har vi 30.000 kunder i hele Danmark, hvilket betyder, at vi har både erfaring og “knowhow” til at give en konkurrencedygtig og realistisk pris - hver gang.

Ønsker du et tilbud på en større virksomhed eller andre store opgaver, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Vinduespolering for private

Vi pudser vinduer for rigtig mange private i Esbjerg og omegn. Ligegyldig hvor du bor, så kommer vi forbi og pudser dine vinduer. Vi klarer opgaven, uanset om du bor i lejlighed, i en boligblok eller i et parcelhus - vi kan også pudse vinduer i højden. 


Hos EVR ligger de fleste kunder på mellem 150 og 300 kr. inklusiv moms for en udvendig polering- afhængigt af om der er sprosser, 1.sal eller en udestue. Vi tager hensyn til dig, hvilket betyder, at vi forsøger at skræddersy vores arbejde præcis efter dine behov.

Du kan vælge imellem at få pudset dine vinduer hver 4. eller 8. uge alt efter hvad dit behov er.

Vi gør det på den måde, at vi opretter dig som kunde, ligger opgaven ind på næste tur i området, vores mand pudser dit hus og tager tid på opgaven, så du får den billigst mulige pris. Vi sender efterfølgende en regning, og der er ingen binding, forstået på den måde, at du altid kan ringe og sige, at vi ikke skal komme mere.

Hos EVR er vi professionelle vinduespudsere. Du får et perfekt resultat hver gang - og derfor tør vi godt love dig 100% tilfredshedsgaranti

  

Få fradrag for din vinduespudser

Selvom vi, hos EVR, er konkurrencedygtig på prisen, så kan du, som privat, trække dine udgifter til vinduespolering fra i SKAT via håndværkerfradrag. 

Det betyder, at dine udgifter til en vinduespudser bliver væsentlig mindre netto, hvis du vælger at få fradrag for vinduespolering på din skattebillet. På den måde får du en meget billig vinduespudser. 

Du kan få fradrag for din vinduespudser, uanset om du bor til leje eller ejer din bolig. 


Vi pudser vinduer for små og store virksomheder i Esbjerg

I Esbjerg har vi en lang række små og store virksomheder. Havnen på Esbjerg er centrum for mange af disse. Esbjerg gågade er Danmarks længste gågade og huser en lang række detailbutikker.

I de fleste erhvervsbygninger er vinduespartierne en central og vigtig del af både facade og indgangsparti. Ofte er vinduespartiet det første, dine kunder ser - og derfor er det vigtigt at holde vinduerne rene, pæne og indbydende.

Rene vinduer giver desuden de optimale muligheder for at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø for dine ansatte, fordi det sikrer et naturligt lysindfald.

EVR har mere end 40 års erfaring indenfor vinduespolering. Vi holder til i Esbjerg, men vi har pudset vinduer hos små og store virksomheder i hele Danmark. 

Vi har et stærkt team af dygtige og dedikerede vinduespudsere, som har stor erfaring i at pudse vinduer hos virksomheder. Vi er med andre ord en oplagt samarbejdspartner til de større opgaver. 

EVR er en professionel servicevirksomhed med værdierne på det rette sted. Vi er fleksible og servicemindet, hvilket betyder, at vi kan pudse vinduerne uden at genere hverken kunder eller medarbejdere. 

Vi prioriterer at have et godt og nært forhold til alle vores erhvervskunder. Det betyder, at vi forsøger at sende samme vinduespudser til din virksomhed - ligesom du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud