Vinduespolering i Haderslev

Professionel vinduespolering i Haderslev

Søger du en vinduespudser i Haderslev, så er EVR et oplagt valg. Vi tilbyder professionel vinduespolering i Haderslev og omegn til både privat og erhverv.

EVR har mange års erfaring i branchen og er i dag en af landets største virksomheder indenfor vinduespolering. Vi har et kompetent team af dygtige vinduespudsere, som sørger for at holde dine vinduer rene og indbydende.

EVR – din lokale vinduespudser i Haderslev

Når du vælger EVR som din vinduespudser, så kan du forvente følgende:

  • at aftaler overholdes
  • at møde fleksible medarbejdere
  • at serviceniveauet er højt

Vi garanterer en god service og professionel vinduespudsning i Haderslev.

Vi har i forvejen en lang række gode og trofaste kunder i Haderslev og omegn, som vores vinduespudsere jævnligt vasker vinduer for. Vi kører som udgangspunkt med faste intervaller på 4 og 8 uger og tager kunder ind op til og med 1. sal.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Kontakt os i dag.

 

Derfor er EVR er godt valg, når du skal have ny vinduespudser 

EVR består af en række dygtige og pålidelige vinduespudsere, som alle har særlig fokus på at levere det bedste resultat for vores kunder hver eneste gang - den høje kvalitet og gode service er kernen i vores forretning.

Når du er kunde hos EVR, er du i trygge hænder, hvor aftalerne altid bliver overholdt, så dine vinduer bliver pudset til tiden. Du får en stabil og pålidelig vinduespudser, som møder dig med et smil og gerne lytter til, hvis du har særlige behov eller krav til din vinduespudsning.

Vores fokus er glade og tilfredse kunder - det er vores højeste prioritet.

 

Få fradrag for din vinduespudsning

Som privat kan du få fradrag for udgifterne til vinduespolering via håndværkerfradrag. Det betyder, at udgifterne til at få pudset dine vinduer bliver væsentlig mindre netto, når du oplyser det til SKAT.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget, og hvordan du gør brug af det, på SKATs hjemmeside: Skat.dk: Håndværkerfradrag (servicefradrag)

Du kan få fradrag på din vinduespudser, uanset om du ejer eller bor til leje.

 

Få vinduespolering som privat i Haderslev

Vi pudser dagligt vinduer for en lang række private kunder i Haderslev og omegn. Vores dygtige vinduespudsere klarer opgaven, uanset om du bor i parcelhus, lejlighed eller anden etageejendom op til 1. sal.

Prisen på vinduespudsning afhænger af boligens størrelse og antallet af vinduer, om der er sprosser, om det er etageejendom, eller om f.eks. udestue eller lignende skal tages med. Den konkrete pris vurderer vores mand, når han pudser dit hjem første gang. Her tager han tid på opgaven, så prisen sættes korrekt fra start.

EVR tager hensyn til dig og dine behov. Det betyder, at vi altid forsøger at skræddersy den bedste løsning til hver enkelt kunde for at få det bedste resultat.

Hos EVR er vi alle professionelle vinduespudsere med lokale rødder. Vi tør godt love, at resultatet bliver perfekt hver eneste gang. 

 

Vinduespudser til virksomheder

Hos EVR tilbyder vi vinduespolering for virksomheder, organisationer, skoler og foreninger. I de fleste erhvervsbygninger og butikker er facaden det første kunderne møder. Netop derfor er det vigtigt at vinduerne holdes rene og indbydende. 

Haderslev er i dag et uddannelsescentrum med adskillige videregående uddannelser og et pulserende byliv. 

Hos EVR har vi over 45 års erfaring i vinduespolering for både små og store virksomheder i Haderslev. Vi er et stærkt og dedikeret team, som klarer både små og store opgaver for virksomheder. 

Mangler du en vinduespudser til din virksomhed? Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os i dag