Vinduespolering i Midtjylland

Professionel vinduespolering i Midtjylland

Søger du en vinduespudser i Midtjylland, så er EVR et oplagt valg. Vi tilbyder professionel vinduespolering i Haderslev og omegn til både privat og erhverv.

EVR har mange års erfaring i branchen og er i dag en af landets største virksomheder indenfor vinduespolering. Vi har et kompetent team af dygtige vinduespudsere, som sørger for at holde dine vinduer rene og indbydende.

 

EVR – din lokale vinduespudser i Midtjylland 

Mangler du professionel vinduespolering i Midtjylland? Så er EVR et oplagt valg som din nye vinduespudser.  Vi er en af de førende virksomheder i Danmark med mange års erfaring - og vi er naturligvis konkurrencedygtige på prisen.

Når du vælger EVR som din vinduespudser, så kan du forvente følgende: 

  • at aftaler overholdes
  • at møde fleksible medarbejdere
  • at serviceniveauet er højt

Vi garanterer en god service og professionel vinduespudsning i Haderslev.

Vi har i forvejen en lang række gode og trofaste kunder i Haderslev og omegn, som vores vinduespudsere jævnligt vasker vinduer for. Vi kører som udgangspunkt med faste intervaller på 4 og 8 uger og tager kunder ind op til og med 1. sal.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Kontakt os i dag.

 

Derfor er EVR er godt valg, når du skal have ny vinduespudser 

Gennem årene er EVR blevet en af Danmarks største virksomheder indenfor vinduespolering. Vores forretning bygger på gensidig tillid og de gode relationer til vores kunder.


Når du vælger EVR som din vinduespudser, så vil du i videst muligt omfang altid møde den samme medarbejder, som kender dit hus, vinduer og behov. Det betyder, at du altid kan være 100% tryg ved, at du ved, hvem der besøger dig.  Vores team er både professionelle og rutinerede vinduespudsere. Det betyder, at resultatet bliver godt - også når opgaven er krævende. 

Vi udfører traditionel vinduespolering fra jorden eller fra stige, men vi har også mulighed for at bruge lift hvis opgaven kræver det. 

Vi vasker dine vinduer med miljørigtig rentvandsanlæg, som bruger ultra rent vand i stedet for sæbe. Det betyder, at vi kan nå vinduer i højden med vandførende stænger uden brug af lift. 

Hos EVR garanterer vi, at du får et veludført og professionelt stykke arbejde hver gang. Vi står inde for resultatet lever op til et højt kvalitetsniveau.

 

Få fradrag for din vinduespudsning

Som privat kan du få fradrag for udgifterne til vinduespolering via håndværkerfradrag. Det betyder, at udgifterne til at få pudset dine vinduer bliver væsentlig mindre netto, når du oplyser det til SKAT.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget, og hvordan du gør brug af det, på SKATs hjemmeside: Skat.dk: Håndværkerfradrag (servicefradrag)

Du kan få fradrag på din vinduespudser, uanset om du ejer eller bor til leje.

 

Få vinduespolering som privat i Midtjylland

Vi pudser dagligt vinduer for en lang række private kunder i hele Midtjylland. Vores dygtige vinduespudsere klarer opgaven, uanset om du bor i parcelhus, lejlighed eller anden etageejendom op til 1. sal.

Prisen på vinduespudsning afhænger af boligens størrelse og antallet af vinduer, om der er sprosser, om det er etageejendom, eller om f.eks. udestue eller lignende skal tages med. Den konkrete pris vurderer vores mand, når han pudser dit hjem første gang. Her tager han tid på opgaven, så prisen sættes korrekt fra start.

EVR tager hensyn til dig og dine behov. Det betyder, at vi altid forsøger at skræddersy den bedste løsning til hver enkelt kunde for at få det bedste resultat.

Hos EVR er vi alle professionelle vinduespudsere med lokale rødder. Vi tør godt love, at resultatet bliver perfekt hver eneste gang. 

 

Vinduespudser til virksomheder

Hos EVR tilbyder vi vinduespolering for virksomheder, organisationer, skoler og foreninger. I de fleste erhvervsbygninger og butikker er facaden det første kunderne møder. Netop derfor er det vigtigt at vinduerne holdes rene og indbydende. 

Midtjylland  er i dag et uddannelsescentrum med adskillige videregående uddannelser og et pulserende byliv i flere af de store byer herunder Århus. 

Hos EVR har vi over 45 års erfaring i vinduespolering for både små og store virksomheder i Midtjylland. Vi er et stærkt og dedikeret team, som klarer både små og store opgaver for virksomheder. 

Mangler du en vinduespudser til din virksomhed? Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os i dag