Generationsskifte i EVR

Generationsskifte EVR har igennem mere end 40 år været drevet af Ole G. Møller, men i år blev det offentligjort at hans yngste søn Mads S. Møller skulle være den næste i rækken med at drive EVR.

Virksomheden EVR blev startet i 1976 og tæller i dag ca. 50 ansatte. Vores fokusområde er i dag primært vinduespolering og facaderens hvor vi dækker hele Jylland og Fyn. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne tekniker.

Derudover beskæftiger vi os også med trappevask i Esbjerg og omegn.

EVR går nye tider i møde, da den tidligere ene ejer Ole G. Møller har valgt at sælge 49% af sin virksomhed til sin yngste søn Mads S. Møller.

Overvejelserne bag generationsskiftet

Da alderen begyndte at nærme sig de 60 år, og Ole G. Møller derfor rundede endnu et skarpt hjørne, følte han, at det var på høje tid at begynde at se sig om efter en efterfølger. Han havde ingen tanker om, at EVR skulle leve videre for enhver pris. Hvis ikke hans børn ønskede at drive det videre, så vil han ikke presse nogen ud i det.

Da han begyndte at lufte hans overvejelser bag generationsskiftet med hans børn var alle interesseret i, at EVR fortsat skulle leve videre. Det har nemlig været en lige så stor del af dem, som det har været for deres far, Ole G. Møller. Samtlige af hans fem børn har nemlig arbejdet i firmaet som små, men der var dog en af dem, som aldrig nåede videre. Det var den dengang 20-årige Mads S. Møller, som altid havde vidst en stor interesse i medarbejderne, kunderne og ikke mindst faren og hans måde at drive sit firma på.

Alle børnene var enige om, at Mads S. Møller havde evnerne til at kunne gå i farens fodspor, og de havde alle i forvejen skabt deres egen levevej.

Fremtiden

Ole G. Møller vil så længe han føler, det er nødvendigt fortsætte ved roret som direktør, men i fremtiden vil der ske en glidende overgang, hvor Mads S. Møller vil komme mere og mere ind og aflaste Ole G. Møller, som i dag er 61 år.

Men før dette sker, skal Mads S. Møller have været alle stadier igennem. Han startede med at gøre kontoret rent som lille, så begyndte han at vaske trapper, derefter kom han ind og lærte vinduespolering, og i dag arbejder han med facaderens. I fremtiden vil han skulle ind og lære de forskellige kontormedarbejderes arbejdsområder, så han har en fuldkommen forståelse af virksomheden.

Til sidst er hensigten, at han skal ind på sin fars plads, og en dag købe de resterende 51% af virksomheden af sin far.

Læs også om

Rensning og algebehandling af De Fire Hvide Mænd

Intet slår handling!

Vinduespoleringens evolution